Price Invena udvikler innovativt medicinsk udstyr til fødegangen baseret på mere end 25 års erfaring.

Vi bestræber os på at udvikle produkter, der kan være med til at gøre fødselsprocessen mere enkel og sikker på internationalt plan. Derfor arbejder vores dygtige ingeniører i tæt samarbejde med læger, jordemødre og sygeplejerske for at levere løsninger der opfylder dine behov.

Vi er centralt placeret i København, og vores produkter har været med til at sikre over 3 millioner fødsler på 3 kontinenter.


Vores Historie  

Det hele startede i 1990, da vi for første gang stillede spørgsmålstegn til den nuværende proces for skæring af nyfødtes navlestrenge. Normalt benytter man sig af fem instrumenter, og vi mente, at der måtte være en enklere metode. Dette udviklede sig senere til vores første produkt, ClampCut®, som gør processen mere simpel og sikker.

I 1997 blev der gennemført vellykkede kliniske test, og Price Invena opnåede GCP-anerkendelse fra Det Danske Forskningsetiske Udvalg, og blev CE-mærket.

Igennem tæt kontakt med vores kunder og professionelle samarbejdspartnere har vores R&D-team nu udviklet en ny ClampCut® All-in-One, der skal sikre en mere effektiv og simpel skæring af navlestrenge på nyfødte verdenen over. 

 

Download - Price Invena Flyer

 Flyer 2  Price Invena - Flyer  Produktportfolio PDF
1,260 KB
↓ Download English

 


PRICE INVENA APS, KRONPRINSESSEGADE 36 2.,
1306 COPENHAGEN K, DENMARK
 
© Price Invena ApS 2018

 

 

TERMS OF USE   |  COOKIES